Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Kruikenloop - Kruikenloop

LocatieGilzerbaan
Tijd11:11 -

Zaterdag 9 februari vindt de 27e editie de kruikenloop plaats. Hét sportieve carnavalsevenement in Tilburg. De Kruikenloop is niet alleen een gezellige carnavalsloop maar ook een officiële Atletiekunie wedstrijd die gaat over 15 km. Voor de mannen: senioren /35 +/ 45+/ 55+ Vrouwen: senioren /35+ /45+.Verder zijn er voor de recreanten prestatielopen over 5, 10 en 15 km. De start is om 11.11 uur aan de Gilzerbaan en finish op het Sarto-terrein.

Voor de jeugd tot 14 jaar is er een loop van 1000 meter of van 2000 meter Zij kiezen dus zelf aan welke afstand zij het liefst willen deelnemen. De start van beide afstanden is om 11.15 uur aan de Gilzerbaan en de finish op het Sarto-terrein(deelname jeugdloop kost € 2,50).

Alle informatie over de feestelijke loop vind je op de site van de Kruikenloop: www.kruikenloop.nl. Wees er op tijd bij! Schrijf je je tussen vandaag en 6 februari in, dan kost deelname € 7,00. Op de dag zelf kun je je ook nog inschrijven tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd maar dan kost het wel € 9,50 (inclusief huurchip).

Vereniging

Contact

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.