Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Kaajbaandefist - Kaajbaandefist

LocatieKorte Heuvel
Tijd15:00 - 18:00

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Kaajbaandefist 1-3-2014 - Kaajbaandefist

Na d'n Opstoet, de Kroegendwèèltocht en twee dagen feesten is carnaval in Kruikenstad natuurlijk nog lang niet voorbij! Op carnavalsmaandag, 3 maart is het weer de beurt aan de beste carnavalsorkesten van Kruikenstad en omstreken om u te vermaken met spetterende live optredens op de Korte Heuvel. En weer of geen weer; het Kaajbaandefist staat elk jaar garant voor een zeer groot bezoekersaantal dat geniet van de buitenbarren, de orkesten en de goede sfeer in Kruikenstad.

Het Kaajbandefist zal ook dit jaar weer op de vertrouwde Korte Heuvel gehouden worden. De orkesten beginnen om 15:00 uur met sfeer maken en zullen pas stoppen rond 18:00 uur.

Net als vorig jaar is er voor gekozen om een écht kapellenfestival van te maken, dus geen electronische muziek. De orkesten staan opgesteld op drie podia verspreid over de Korte Heuvel. Het Kaajbaandefist zal starten met het sluiten van het huwelijk in de onecht van het Kruikenpaar. Dit jaar een (samenwerkings)verband tussen C.V. Ginne Graot en C.V. d’n Slectie.

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.