Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Blerconcours - Blerconcours

Locatie013
Tijd20.00 -

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Prijswinnaars Blerconcours 2015 11-1-2015 - Prijswinnaars Blerconcours 2015

categorie Blèren
1e plaats: K.V. Fènpruuvers met Cvc De Snuupkes 
Publieksprijs: Kaaj Gaaaf met de bustour verenigingen

categorie Vur de leut
1e plaats: Veul Sjaans 
Publieksprijs:  Veul Sjaans

Presentatieprijs:
Kaaj Gaaaf met de bustour verenigingen

Leuterconcours toch niet samen met het Blèrconcours 30-9-2014 - Leuterconcours toch niet samen met het Blèrconcours

Het Leuterconcours gaat toch door als zelfstandig evenement. Eerder kwam naar buiten dat de Carnavalsstichting Tilburg dit evenement samen wilde voegen met het Blèrconcours. Na overleg met betrokkenen en vooral de deelnemers van het Leuterconcours is hier van af gezien. Het Leuterconcours wordt nu op zaterdag 17 januari 2015 gehouden in het Midi Theater.

Aanpassing van beide evenementen is en blijft volgens de Carnavalsstichting Tilburg belangrijk met het oog op de toekomst. Mede in overleg met de deelnemers aan het Leuterconcours is daarom besloten om de organisatie van het Leuterconcours volledig in handen van Karnavalsvereniging de Fènpruuverste leggen, dit onder licentie van de Carnavalsstichting Tilburg, die het evenement niet wil missen op de jaarlijkse kalender. De organisatie van het Leuterconcours is in goede handen bij De Fènpruuvers. Deze vereniging staat aan de wieg van het Leuterconcours, was gedurende vele jaren eerst organisator en later medeorganisator en heeft een geweldige passie voor dit evenement.

Voor de Midi als locatie is gekozen omdat de zaal wat kleiner en intiemer is dan de grote zaal vanTheaters Tilburg, wat de sfeer alleen maar zal vergroten. De zaal biedt de Leuterèrs nog beter de mogelijkheid om de interactie met de bezoekers aan te gaan, zodat lachen gegarandeerd is.

Het Blèrconcours zal nog steeds in poptempel 013 gehouden worden op 10 januari 2015. Dezelfde locatie als vorig jaar dus, maar ook dit evenement zal een upgrade ondergaan om de bezoekers een nog gevarieerder en uitgebreider programma te kunnen bieden.

Met de precieze invulling gaan de betrokkenen nu hard aan de slag. Zeker is wel dat er op deze manier voor ieder wat wils is, en dat de carnavalskalender, met behoud van tradities, twee geweldige, vernieuwende evenementen krijgt. De Carnavalsstichting Tilburg, carnavalsvereniging De Fènpruuvers en alle betrokkenen kijken er nu al naar uit!

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.