Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Prinsebal - Prinsebal

LocatiePoppodium 013
Tijd -

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Louwdiner en Prinsebal 25-1-2012 - Louwdiner en Prinsebal

Louwdiner en Prinsebal Het begint nu echt te kriebelen bij de kruiken en kruikinnen. Carnaval komt eraan. Steeds vaker zien we in de stad al verkleedde mensen lopen die van een voorbereidend feestje afkomen of er naar toe gaan. Zo ook zullen er weer velen naar het Louwdiner gaan en vervolgens op audiëntie gaan bij onze Hoogheid Prins Frans-Jan den 1e. Zoals elk jaar zal onze prins een bal organiseren samen met de feestcommissie van Carnavalsstichting Tilburg (CST).

Traditie getrouw zullen alle verenigingen voorafgaande het bal dineren met de prins en zijn gevolg. Aan lange tafels in Popcentrum 013 zal genoten worden van een heerlijke dis. Net als de voorbereiding zal ook de avond op volle toeren draaien. Daarom heeft de feestcommissie besloten dat het Thema van dit jaar dan ook "Op volle toeren" is!

Na een geweldig diner waar onze hoogheid samen met zijn complete gevolg zicht mengt tussen alle enthousiaste kruiken en kruikinnen zal er een feest ontstaan en opgeluisterd worden met verschillende optredens.

De feestcommissie 2012 heeft o.a. het volgende voor u in petto!

  • De Mambo beach band. Een blaaskapel met een weergaloze versie van Una paloma blanca Van onze eigen George Baker. Ze zullen het publiek doen opstijgen naar hemelse hoogten;
  • De carnavalsgekken. Tijdens Blérconcours 2007 zette zij samen met de Kwikmedrillekes nog de zaal op hun kop met de monsterhit "Zonder is te kaol";
  • Espressivo. Dj’s die draaien in alle stijlen en zullen deze avond de grondvesten van 013 doen schudden met de juiste carnavaleske beats.


Vanuit de stad zal er een toeloop zijn over de korte Heuvel naar de 013. De kruiken en kruikinnen zullen deze avond extra hun best doen om zich zo origineel te kleden. Want zoals voorheen staat er weer een mooi prijs te wachten voor diegene met de fantastische outfit van de avond. Er zullen 2 kaarten klaar liggen voor het komende stadionconcert van niemand minder dan Guus Meeuwis.

Kaarten voor dit evenement zijn te koop aan het loket van Popcentrum 013. Voor € 6,- staat u te hossen op het Prinsebal waar de zaal vanaf 20.30 open zal gaan.

Kaarten Louwdiner & Prinsebal 16-1-2012 - Kaarten Louwdiner & Prinsebal

De voorbereiding van het Louwdiner en Prinsebal zijn in volle gang. Zaterdag 4 februari draait dit evenement Op Volle Toeren en dat is dan ook meteen het thema van deze goed gevulde avond waarbij onder andere de Mambo Beach Band optreedt.

De kaartverkoop is vandaag gestart en loopt via: http://kruikenstad.nl/inschrijfformulier_Louwdiner_Prinsebal.aspx
Per vereniging zijn er acht kaarten beschikbaar voor de combikarten Louwdiner/Prinsebal a 20 euro per stuk, maar mocht u er meer willen dan kunt u dat ook op de site aangeven mits er kaarten over zijn.

Je kunt kaarten bestellen tot 28 januari 2012, hierbij geld op=op!
De bestellingen van de combikaarten zijn af te halen op de verenigingenvergadering van 31 januari 2012


De kaarten voor alleen het Prinsebal zijn voor iedereen verkrijgbaar en kosten 6 euro per stuk.

Natuurlijk is er ook de titel “Best verklede Kruik of Kruikin” 2012 te winnen. Terug van weg geweest. De feestcommissie organiseert dit jaar weer “de best verklede-kruik-verkiezing” tijdens het Prinsebal. Verklede Kruiken en Kruikinnen kunnen zich via feestcommissie@kruikenstad.nl of voorafgaand aan het Prinsebal inschrijven bij de daarvoor bestemde tafel bij de ingang en zo meedingen naar de prijs: 2 kaarten voor concert Guus Meeuwis Groots met een zachte G!

 

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.