Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Leuterconcours - Leuterconcours

Locatie
Tijd -

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Ludo van Vliet wint Leuterconcours 2013 13-1-2013 - Ludo van Vliet wint Leuterconcours 2013

Ludo van Vliet heeft op zaterdag 12 januari in Theaters Tilburg het Leuterconcours 2013 gewonnen en mag een jaar lang de felbegeerde titel ‘Opperleuterèr van Kruikenstad’ 
dragen.
Met zijn typetje The Amazing Tôntje gaf hij zijn leven als stuntman weer en wist op ludieke wijze zijn stunt ‘the human cannonball’ uit te leggen, 
waarbij hij wordt gelanceerd boven Kruikenstad.

William van Eekelen won als Bennie Knap op zoek naar z’n date in Tilburg, de publieksprijs en tevens de prijs voor beste nieuwkomer.

Naast Ludo van Vliet en William van Eekelen, namen nog zes Leuterèrs plaats in de ton, Joppe de Bres (Broeder Dagobert Donders), Piet Derix (Peer Kampeer), 
Patrick Schijvens (Riekus Daelder), Arthur v.d. Kwartel (Zuster Johanna), Lion Spijkers (Prins Pirke dun ellufde) en Toon van Erp (De adelaar van Koningshoeven).

Tamara Verhoeven wint kaarten Leuterconcours 4-1-2013 - Tamara Verhoeven wint kaarten Leuterconcours

In de afgelopen weken hebben meerdere mensen meegedaan aan onze Like, Share & Win actie op http://www.facebook.com/kruikenstad en http://twitter.com/kruikenstad. Al deze namen zijn verzameld waarna er 1 naam uit getrokken is.

Wij mogen Tamara Verhoeven feliciteren als gelukkige winnaar van 2 toegangkaarten voor het Leuterconcours op 12 januari.

8 deelnemers Leuterconcours 24-12-2012 - 8 deelnemers Leuterconcours

In een vol café De Fijnproever hebben op zaterdag 22 december j.l. acht Leuterèrs zich tijdens het Vurleuteren weten te plaatsen voor het Leuterconcours in de Theaters Tilburg op 12 januari 2013. 

In willekeurige volgorde hebben de volgende Leuterèrs zich weten te plaatsen:
Joppe de Bres (Broeder Dagobert Donders), Piet Derix (Peer Kampeer), Patrick Schijvens (Riekus Daelder), Arthur v.d. Kwartel (Zuster Johanna), Lion Spijkers (Prins Pirke dun ellufde), William van Eekelen (Bennie Knap op zoek naar z’n date in Tilburg), Ludo van Vliet (THE AMAZING TÔNTJE) en Toon van Erp (De adelaar van Koningshoeven).

Kaartverkoop Leuterconcours
Op zaterdag 12 januari 2013 zal de Carnavalsstichting Tilburg in samenwerking met C.V. de Fènpruuvers de 39e editie van het Leuterconcours organiseren in Theaters Tilburg. Het Leuterconcours vangt aan om 20.11uur, deze avond zullen maar liefst het maximaal aantal van acht Leuterèrs hun buut maken. 

De 1e kaartverkoop voor dit evenement vindt plaats op donderdag 27 december aanstaande in Hotel Mercure aan de Heuvel in Tilburg. U bent welkom tussen 19:30 - 20:30 uur in de Renoirzaal op de eerste etage, de kaarten kosten € 17,00 en kunnen uitsluitend tegen directe contante betaling worden afgehaald.

Kaartverkoop Leuterconcours 21-12-2012 - Kaartverkoop Leuterconcours

We merken dat er onduidelijkheid is over het Leuterconcours dus daarom een korte opsomming.

Kaartverkoop
Donderdag 27 december 2012 bij Mercure Tilburg. Van 19.30 tot 20.30.

Vurleuteren
Zaterdag 22 december 2012

Leuterconcours
12 Januari 2013

Wil je 2 toegangskaarten winnen? Kijk dan snel op http://www.facebook.com/kruikenstad

Win 2 kaarten voor het Leuterconcours 18-12-2012 - Win 2 kaarten voor het Leuterconcours

Met de feestdagen voor de deur willen wij ook iets extra’s doen. Daarom verloten we 2 toegangskaarten voor het leuterconcours op 12 januari 2013. Wat moet je daar voor doen?

Like
Like onze facebook pagina http://www.facebook.com/kruikenstad

Share
Op onze facebook pagina staat een foto van deze actie. Share deze foto snel met je vrienden.

Win
Vrijdag 4 januari maken we bekend wie de 2 kaartjes heeft gewonnen

Wil je extra kans maken?
Volg http://twitter.com/kruikenstad en retweet de post over deze actie.

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.