Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Waogeslouwe - Waogeslouwe

LocatieBouwhal Tilburg
Tijd -

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Waogeslouwe 10-1-2013 - Waogeslouwe

Fans van d’n Opstoet kunnen alvast hun hart ophalen tijdens het Waogeslouwe op zondag 13 januari. De carnavalsverenigingen die met een wagen deelnemen aan d’n Opstoet laten op deze middag tussen 12.00u en 18.00u namelijk zien wat ze tot nu toe al hebben gebouwd en hoe de prachtige wagens tot stand komen. Er worden dit jaar wagens gebouwd door CV de Tunnelplekkers, CV de Tunnukus, CV de Görkese Turken, KV de Fènpruuvers, CV de Bierschaope, De Schèèl praaje en CV de Kappesientjes.

Activiteiten voor iedereen
U kunt natuurlijk zelf een kijkje nemen bij de wagens, maar u kunt ook deelnemen aan de rondleidingen die de bouwers aan bezoekers geven. Dit jaar zal er ook een gezellig marktplein ingericht worden midden in de bouwhal, waar iedereen al helemaal in de carnavalsstemming kan komen door muziek van diverse Tilburge carnavalskapellen. Prins Joost d’n Irste en zijn Adjudant Michel zullen traditiegetrouw weer gratis soep schenken.

Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de kinderen. Er is ruimte gecreëerd voor de kinderen, waar ze kunnen genieten van een springkussen. Ook kunnen de kinderen zelf schilderen.

Verder worden, net als andere jaren, alle prijzen van het afgelopen carnavalsseizoen ingewisseld. Iedereen wordt daarvoor persoonlijk uitgenodigd. Ook zal de cd van het Blèrconcours door Prins Joost d’n 1e aan de wethouder overhandigd worden en zal de nieuwe cd vanaf dat moment ook verkrijgbaar zijn in een van de marktkramen.

Het belooft een gezellige en carnavaleske middag te worden!

U bent van harte welkom op zondag 13 januari vanaf 12.00 uur in de Bouwhal aan de Ledeboerstraat 5. U kunt uw auto parkeren op het terrein van Pondres, Kraaivenstraat 19.

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.