Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Pre carnavalsfeest - Pre carnavalsfeest

LocatieCafé Hoppie
Tijd20:00 -

Save the date: zaterdag 17 november een groots carnavalsfeest dat je niet mag missen! Carnavalsvereniging Schroppie maakt dit jaar haar debuut, Café Hoppie is hun thuisbasis.
Op zaterdag 17 november zullen zij aftrappen in Café Hoppie aan het Piusplein. Iedereen is van harte welkom vanaf 20.00 uur. Speciaal op deze avond: Schrobbelèr € 1,- per stuk.

Vereniging

Contact
E-mail
Website
CV Schroppie

Nieuwe carnavalsvereniging actief in Tilburg 16-10-2012 - Nieuwe carnavalsvereniging actief in Tilburg

CV Schroppie is opgericht door vijf vriendinnen die van carnaval en gekkigheid houden! Ieder jaar wachten ze met smart op de dagen die komen gaan. Marjolein is al maanden van te voren elke dag aan het aftellen en wil het liefst elke dag haar kleding al aan, Eveline wordt letterlijk ziek van de spanning als ze weet dat ze mag gaan dweilen, Milou vraagt zich ieder jaar weer af of de outfit enigszins stylish verantwoord is en Simone en Anne vragen zich stiekem toch steeds af hoe en óf ze de dagen weer door gaan komen.
Jaarlijks keken ze vol bewondering naar de carnavalsverenigingen in de stad. Hun feesten, bijeenkomsten, samenhorigheidsgevoel, mooie outfits, eigenlijk alles wat erbij komt kijken. Ieder jaar werd het gevoel sterker…….deze meiden wilden ook een eigen carnavalsvereniging oprichten. Zo ontstond CV Schroppie.


Feest

Op 17 november maken zij hun debuut en willen dit graag samen met jullie vieren. Iedereen is van harte welkom! Kom samen met je carnavalsvereniging, vrienden, familie, alleen, het maakt niet uit, iedereen is van harte welkom! It’s up to you! CV Schroppie zorgt samen met café Hoppie voor gezellige muziek, de juiste sfeer, de nodige klets en misschien wel voor een polonaise achteruit. Daarnaast zal de gehele avond Schrobbelèr geschonken worden voor slechts €1,- per stuk. Vanaf 20.00 uur is iedereen in carnavalskleding welkom!

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.