Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

24-10-2004 - Elf Elf Swingt! Carnavalesque’ in Theaters Tilburg

Donderdag 11 november wordt de stadsprins voor het nieuwe carnavalsjaar 2004-2005 in Kruikenstad gepresenteerd. In het voorprogramma kunt u rekenen op fantastische interactieve optredens in het kader van ‘Elf Elf Swingt! Carnavalesque’. Naast de Prins zullen ook zijn Adjudant, Raad van XI, Lijfwacht en Hofkapel bekend worden gemaakt.

Wie zal het komende carnaval de Hoogheid van Kruikenstad worden? Zal het Prins Jan-Paul d’n Irste zijn of zal een ander de Kruikenzeikers voorgaan in het carnaval. Donderdag d’n elfde van d’n elfde 2004 zullen we het weten. De Hoogheid van Kruikenstad wordt door het bestuur in Theaters Tilburg gepresenteerd. Ook zijn Adjudant, leden van de Raad van XI, de Lijfwacht en de Hofkapel worden bekend gemaakt.
De presentatie wordt vooraf gegaan door een spetterend, interactief muzikaal programma. ‘Elf Elf Swingt! Carnavalesque’ dit jaar. Er zal veel gezongen, gefeest en gelachen worden. Het zaalpubliek zal hier een stevige bijdrage aan gaan leveren. Zorg dat uw keel gesmeerd is en uw spieren opgewarmd zijn. Eventueel kunt u hier ter plaatse nog aan werken.

Na afloop van het zaalprogramma bent u, eveneens in Theaters Tilburg, van harte welkom op het grote elf elf feest, waarop u alvast, samen met de Hoogheid, zijn gevolg, verenigingen en overige carnavalsvierders een stevig voorproefje kunt nemen op het komend carnaval. En dat alles onder het motto van 2005 “Nòdderaand nie Maawe”!

Kaartverkoop

Het programma, dat wordt georganiseerd door de Carnavalsstichting Tilburg, begint om 20.11 uur. De grote zaal van Theaters Tilburg is open vanaf 19.30 uur. Kaarten voor deze avond kosten €. 9,- per stuk en zijn vanaf 2 november te verkrijgen bij Café Vagant, Stadhuisstraat 15 te Kruikenstad. Vagant is, m.u.v maandag, dagelijks geopend vanaf 16.00 uur.

Tijdens de komende collegevergadering en de komende verenigingenvergadering zullen de kaarten reeds in de verkoop gaan.


Delen via:
| More