Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

16-12-2004 - CD Presentatie Blerconcours

Zoals al eerder gemeld presenteert op zondagmiddag 9 januari 2005 de muziekcommissie van de Carnavalsstichting Tilburg in Feesterij Riddershof aan de Leharstraat haar carnavals-cd met daarop de winnaar van het Tilburgs Carnavalslied 2005: ‘Zuutjes Aon’. Op deze CD staan ook de bijdragen van de winnaars van de publieks- en presentatieprijs: ‘De Durdraaiers’ en nog negen deelnemers aan het afgelopen Blèrconcours. Net als voorgaande jaren heeft de muziekcommissie een gouwe ouwe als extra nummer toegevoegd. De winnaar én de nummers 2 t/m 6 van het Blèrconcours zullen op de zondagmiddag van 9 januari nog een kort optreden verzorgen, waarbij zij uiteraard hun winnend lied ten gehore brengen.

Na de officiële uitreiking van de CD-omstreeks 13.45 uur- zal deze te koop worden aangeboden. De prijs van de CD bedraagt € 6. Ook degenen die als dokmardeur hun CD hebben besteld, kunnen deze op 9 januari afhalen.
Daarnaast bestaat op deze middag de gelegenheid voor de diverse winnaars van wisselprijzen in het afgelopen carnavalsjaar hun prijs om te wisselen.

Iedereen is welkom bij deze bijeenkomst, die begint om 12.00 uur, waarbij uiteraard de mogelijkheid bestaat om elkaar nog een gelukkig nieuwjaar toe te wensen


Delen via:
| More