Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

20-01-2007 - Kaarten Kruikenmis

Ook dit jaar vindt weer een loting plaats onder de belangstellenden voor de Kruikenmis van maandag 19 februari. In verband met de door de brandweer gestelde veiligheidseisen, zijn er maximaal 350 kaarten beschikbaar. De toegangsbewijzen kosten €2,50 en zijn te verkrijgen door middel van inschrijven via het online inschrijfformulier of via inzending van de inschrijfcoupon zoals verschenen in de zaterdageditie van het Stadsnieuws (20-01-07). U kunt maximaal 2 kaarten bestellen.

De Kruikenmis wordt voor de tweede maal voor gegaan door pastor Theo te Wierik. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het kinderkoor Tikiko.

Voor degenen die aanwezig willen zijn bij wat belooft een bijzonder kleurrijke Kruikenmis te worden, geldt dat het inschrijfformulier uiterlijk op 29 januari binnen moet zijn bij de Carnavalsstichting Tilburg.

De gelukkigen die ingeloot worden, ontvangen voor 5 februari bericht van de Carnavalsstichting Tilburg. Data waarop de kaarten vervolgens, tegen contante betaling van € 2,50 per stuk, kunnen worden afgehaald, zijn: zaterdag 10 februari tijdens het Proefblaozen bij Hotel Mercure of op maandagavond 12 februari bij Boerke Mutsaers. Over de uitslag van de loting kan niet worden gecorrespondeerd.

Voor degenen die niet worden ingeloot, bestaat nog altijd de mogelijkheid af te stemmen op Tévédèr10. Deze regionale zender brengt evenals vorig jaar, de kruikenmis weer op een prachtige wijze live in beeld.

Inschrijfformulier:
http://www.kruikenstad.nl/P_kruikenmis.htm


Delen via:
| More