Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

29-01-2007 - Kroegendweiltocht met stempelkaart

Na jaren en jaren van grote successen hebben de carnavalsstichting en de horeca binnenstad besloten om toch een andere wending te nemen met de Kroegendweiltocht.

De opening van de Kroegendweiltocht zal dit jaar gehouden worden in de stadhuisstraat. Deze zal beginnen om 22.00 uur en worden verricht door wethouder Hans Janssen en het bestuur van de carnavalsstichting! Dit zal een mooi feestje worden, want de opening wordt ondersteund door een mystery DJ en een surprise-act. Het belooft een spetterende 45 minuten te worden, die het startschot gaan geven voor het mooiste carnaval dat je je maar kunt voorstellen.
De succesvolle formule van de stropdas is afgeschaft. In plaats daarvan wordt nu de Kroegendweilkaart gebruikt. Een handzamer formaat met meer overzicht. Deze kaart zal (net als de oude stropdas) te verkrijgen zijn in de deelnemende kroegen in Kruikenstad.
Met deze Stempelkaart paraat is het de bedoeling dat de deelnemers langs minstens zes deelnemende kroegen gaan. Tegen inlevering van de bon (met daarop zes stempels) aan één van de kassa s op het Heuvelplein of de Stadhuisstraat (voorzien een kroegendweiltocht logo aan de buitenkant) krijgt iedereen een officiële stichtingsmedaille. Een mooi aandenken aan een super gezellige avond.


Delen via:
| More