Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

21-04-2007 - T-Parade

Bij het 44 jarig bestaan organiseert CST een aantal bijzondere feesten en activiteiten. De eerste is de T-Parade. Het welslagen van deze activiteit is mede afhankelijk van uw inzet en deelname. Nog even in het kort waarom:

Wat is de T Parade
De T-Parade is een (carnavals)optocht en feest, in en door het centrum van Tilburg, in de zomer. Dit feest is nog nooit eerder in Tilburg gevierd.
Op 19-08-07 loopt de eerste editie door de straten. Een optocht, grotendeels op de zelfde route als in de winter, door en voor alle Tilburgers.

Aan de T-Parade (optocht) doen veel verschillende groeperingen en culturen uit de Tilburgse samenleving mee. In de T-Parade mag en kan u natuurlijk als echte carnavalsvierder niet ontbreken. Ook u bent deel van Tilburg.

Wat verwachten we van u als carnavalsvierder.
Actieve deelname van carnavalsvierders aan dit unieke evenement maakt het tot een succes. Benader uw vereniging, regel een paar vrienden of vriendinnen, ga samen met een andere vereniging. Misschien is het wel leuk om met de muziek-, kaart- of toneelvereniging deel te nemen of met een andere cultuur. Het maakt niet uit hoe of met wie u bent; deelname aan de allereerste T-Parade ooit is het belangrijkst.

Kijk op zolder en in de kelder of er nog oude kostuums liggen om te gebruiken. Het hoeft niet nieuw te zijn en het mag al een keer gedragen zijn in een optocht. Als het er maar zomers, fleurig, kleurrijk en vrolijk uit ziet. Het is voor de organisatie ook nieuw, wij weten ook niet precies hoe het er uit zal zien. Maar met zoveel deelnemers van verschillende achtergronden en culturen, met uiteenlopende pakken en karren, dat moet een geweldige optocht opleveren.

Er zijn al behoorlijk wat deelnemers die zich hebben aangemeld. Zoals de Chinese vrouwen vereniging, Latinas4life, Embrace Pink Foundation, Dansgroep Tilly Bounce en Molukse groep Tilburg.

Naast deze groepen, zijn ook de bouwende verenigingen binnen de Carnavalsstichting Tilburg enthousiast over de T Parade. Met hen en een aantal multiculturele groeperingen wordt druk gekeken hoe een aantal grote wagens om te bouwen naar zomerse praalwagens.

U kunt zich opgeven via de website: www.t-parade.nl.
Uw aanmelding moet gedaan worden voor 1 mei 2007. Dit is al snel, maar we willen een inzicht krijgen hoe de T-Parade er uit komt te zien. Krijgt u na 1 mei nog een geweldig idee om met een groep deel te nemen? Ook dan kunt u zich nog aanmelden. Maar u begrijpt: hoe sneller, hoe beter.

Informatie avond
Om u goed op de hoogte te stellen bent u van harte welkom op een informatie avond op dinsdag 24 april 2007 bij café Bet Kolen, Broekhovenseweg 111 te Tilburg. De bijeenkomst begint om 20.30 uur. Het wordt zeer op prijs gesteld als u uw aanwezigheid doorgeeft. Dit kan telefonisch aan Robin Holtz: +31 (0)13 464 79 49 of per e-mail: robin@mundialproductions.nl.


Delen via:
| More