Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

31-10-2007 - Tilburg houdt de T-Parade

In 2008 heeft in de binnenstad op zondag 24 augustus de tweede editie plaats van de kleurrijke optocht waaraan vele nationaliteiten in Tilburg meedoen.

Twee van de drie organisatoren - Mundial Productions en Stichting Een ster wijst de weg stap voor tap - wilden al dat de T-Parade een blijvertje zou zijn. Na het succes van de eerste editie op 19 augustus dit jaar is nu ook Carnavalsstichting Tilburg (CST) overtuigd dat het niet bij een eenmalig evenement moet blijven. Voor ons was de T-Parade de start van ons 44-jarig lustrum, zegt CST-voorzitter Jean-Pierre van der Meijs. We hebben het festijn geëvalueerd en iedereen was enthousiast. Op 8 november heeft CST een gesprek met de wethouders Jan Hamming (PvdA, integratie) en Hans Janssen (CDA, evenementen). De drie organisatoren werven sponsors voor de T-Parade, maar er moet ook subsidie op tafel komen. En we willen toe naar één bouwhal, aldus Van der
Meijs. Nu zitten we verspreid over drie locaties. We willen graag dat er in september 2008 zicht is op waar we op kunnen rekenen. We realiseren ons dat een nieuw onderdak - nieuwbouw of iets bestaands - niet van de ene op de andere dag is te regelen.

Bron: www.brabantsdagblad.nl


Delen via:
| More