Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

10-12-2007 - Lichterlaaje op Paleisring

CLASH OF THE COVERBANDS
Wie maakt de oude carnavalskrakers hip?

Vorig jaar op carnavalszondag is voor het eerst in Lichterlaaje georganiseerd. Een nieuw evenement op de Paleisring dat de Paleisring ook daadwerkelijk in Lichterlaaje in Lichterlaaje zette. Moderne carnavalsmuziek bleek een groot succes. Dit jaar willen de carnavalsstichting en de kroegen op de Paleisring (de drie gezusters, café de Case en café de buurvrouw) nóg meer spektakel maken. Daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste Tilburgse bandjes. Geen typische carnavalsbands, maar bands die normaal gesproken juist géén carnavalsmuziek maken.

Het zal een clash of the (cover)bands worden. Deze clash zal de Paleisring van 19.00 uur tot 22.00 uur in vuur en vlam zetten!
Alle bands die meedoen, spelen drie tot vijf carnavalsnummers in hun eigen genre op het grote podium dat opgebouwd wordt op de Paleisring, nadat d’n opstoet afgelopen is. Wellicht horen we dus een reggae groep die `er staat een paard in de gang` speelt, of en rockband die een hele eigen vertolking van `een bloemetjesgordijn` van het podium laat knallen.

Niets is te gek en alle bands uit Tilburg en omgeving kunnen zich aanmelden voor dit geweldige en vernieuwende evenement. Een vakkundige jury zal aan het einde van de avond één van de bands aanwijzen als winnaar. Hierbij wordt gekeken naar kwaliteit en aankleding, maar vooral ook naar X-factor. Welke band laat het publiek helemaal uit zijn dak gaan en zet de Paleisring in Lichterlaaje? De band die het swingendste optreden verzorgt, kan rekenen op een geweldige prijs, namelijk: een feest ter waarde van €1000,- in café de drie gezusters!

Wie maakt de oude carnavalskrakers weer hip?

Bands met interesse voor dit unieke feest met uniek concept, kunnen zich aanmelden of informatie aanvragen bij de commissie festiviteiten van de Carnavalsstichting Tilburg: festiviteiten@kruikenstad.nl


Delen via:
| More