Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

31-12-2007 - Nieuwjaarsreceptie, CD presentatie en doop et buuk

Op zaterdag 5 januari 2008, vanaf 14.30 uur, vindt in Theaters Tilburg de nieuwjaarsreceptie van de Carnavalsstichting Tilburg plaats. Er kan worden teruggekeken op een fantastische start van het lustrumjaar 4 x 11 en alle voortekenen wijzen op een grandioos 4 x 11 carnaval in Kruikenstad.

Tijdens deze receptie, waarbij diverse muziekkapellen hun opwachting maken, zal de CD van het Blèrconcours worden gepresenteerd, met daarop live opnames van alle optredens en, speciaal ter gelegenheid van het jubileumjaar, tevens opnames van vele winnaars uit de afgelopen 44 jaar. De CD is te koop voor € 6.
De Buntstekers treden op het met hun winnende lied “As oew haor mar goed zit!!”

Verder wordt eveneens tijdens de nieuwjaarsreceptie Et Buukske ten doop gehouden. Et Buukske is een feestwoordenboek dat ter gelegenheid van het jubileum van het openbaar carnaval wordt uitgegeven. Het is samengesteld door de Stichting Tilburgse Taol en de Carnavalsstichting Tilburg. Van Et Buukske zijn tienduizend exemplaren gedrukt. Ze worden gratis weggegeven tijdens de hoogtijdagen van het aanstaand carnaval.

En zoals gebruikelijk worden tevens de prijzen van carnaval 2007 omgewisseld.

Programma:
14.30 uur: zaal open
15.00 uur: aanvang programma
15.00 ' 16.00 uur: omwisselen prijzen Opstoet en Kènderstoet
16.00 uur: nieuwjaarswens voorzitter CST
16.15 uur: presentatie CD Blèrconcours
16.30 uur: doop Et Buukske
17.00 uur: einde programma


Delen via:
| More