Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

12-11-2002 - Woordje van d'n vurzitter

Duvelèrs, Schrobbelèrs, leden van de Club van 111, verenigingen en kapellen, wij maken ons op voor het komend carnaval, dat maandag d'n elfde van d'n elfde van start is gegaan. Het bestuur van de Carnavalsstichting Tilburg is al weer volop bezig met de voorbereidingen. Daarbij worden wij gesteund door vele geestdriftige carnavalsvrienden in de diverse commissies. Ut wort vanèèges mèèrege, maar dat wil niet zeggen dat het vanzelf gaat. Wij maken ons echt wel wat zorgen over het sluitend krijgen van de begroting. Er is in de afgelopen jaren een groot aantal festiviteiten ontstaan waarvan wij zoveel mogelijk bewoners van Kruikenstad willen laten genieten. Daarom hebben wij alle steun nodig van de velen, die het openbaar carnaval in de stad een warm hart toedragen, ook in de tijd dat het allemaal wat moeilijker gaat met de economie. Op voorhand onze dank daarvoor.

Het bestuur bestaat uit vijf leden. Naast ondergetekende als voorzitter, hebben wij in Theo Clijssen een nauwgezet secretaris. Ons nieuwe lid Joris Duysters past zorgvuldig op de centen. De vertrouwde Kasper Groten en Tim Appels houden zich vooral bezig met de organisatie.
Wij gaan ervoor, en jullie ook en dat alles onder aanvoering van Hoogheid Jan-Paul met zijn Raad van Elf, zijn Lijfwacht, Hofkapel en de rest van het gevolg. Wij wensen hen heel veel succes en een warm onthaal in ons aller Kruikenstad!

Namens het bestuur van de Carnavalsstichting Tilburg,
Herman Verhoeven, voorzitter.


Delen via:
| More