Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

07-01-2015 - Loop voor jong en oud in carnavalssfeer

Tilburg Road Runners en RKSV Sarto organiseren ook dit jaar weer een gezellige carnavalsloop: De Kruikenloop. Zaterdag 14 februari 2015 vindt de 29e editie van de Kruikenloop plaats, hét sportieve carnavalsevenement in Tilburg. Een prachtige kans voor iedereen om deel te nemen aan dit gezellige evenement en een sportieve prestatie te leveren! De officiële Atletiekunie wedstrijd gaat over 15 km. Mannen: senioren /35 +/ 45+/ 55+ Vrouwen: senioren /35+ /45+. Verder zijn er voor de recreanten prestatielopen over 5, 10 en 15 km.

De Kruikenloop is niet alleen een wedstrijd, maar ook een gezellige carnavalsloop. De hele entourage, sfeer en versiering zorgen voor een feestelijke carnavalssfeer. Om het carnavalsgevoel helemaal compleet te maken, zorgen diverse carnavalsorkestjes voor feestelijke muziek op deze speciale dag. Het overgrote deel van de deelnemers start ook niet in het gebruikelijke hardlooptenue maar in fraaie carnavalskleding! De meest vreemde figuren bewegen zich over het parcours. Toch blijft de Kruikenloop een heel serieuze wedstrijd die meetelt voor het midden Brabant circuit. Daarom verschijnen er elk jaar gerenommeerde lopers aan de start, atleten die niet alleen regionaal meetellen maar ook landelijk.

Voor de jeugd tot 14 jaar is er een loop van 1111 meter. De start is om 11.15 uur aan de Gilzerbaan en de finish op het Sarto-terrein. Deelname aan de jeugdloop kost € 2,50. De eerste 3 jongens en de eerste 3 meisjes ontvangen een prijs. Inschrijven voor alle afstanden kan tot en met 7 februari 2015 via internet of op zaterdag 1 maart op het inschrijfbureau in de kantine van Sarto. Iedere deelnemer ontvangt een leuke herinnering. De drie leukst en origineelst verklede deelnemers worden ook niet vergeten, voor hen staat er een mooie prijs klaar.

Ook voor 2015 is er op die dag de KRUIKENWANDELING. De wandeling loopt door een prachtig natuurgebied over een afstand van 11,11 km. De start is tussen 9.30 en 10.30 vanaf het SARTO-complex aan de Gilzerbaan. Kosten: € 5,00, inclusief consumptie.

Alle informatie over de feestelijke loop en wandeling vind je op de site van de Kruikenloop: www.kruikenloop.nl. Wees er op tijd bij! Schrijf je je tussen vandaag en 8 februari 2015 in, dan kost deelname € 7,00 (inclusief huurchip). Op de dag zelf kun je je ook nog inschrijven tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd maar dan kost het wel € 9,50 (inclusief huurchip). De start is om 11.11 uur aan de Gilzerbaan en finish op het Sarto-complex. Zoals gebruikelijk is er ook dit jaar weer een speciale prijs voor de meest origineel verklede deelnemer.


Delen via:
| More

Kruikenloop

Datum
Locatie
Tijden