Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

20-05-2015 - Nieuwe bestuursleden Carnavalsstichting Tilburg

Op woensdag 20 mei 2015 heeft de vergadering van Collegeleden ingestemd met de installatie van een nieuw bestuur. Dit gebeurde echter niet voordat Aart Beukers als bestuurslid werd bedankt voor vier volle jaren inzet. Aart, hartelijk dank!


Het nieuwe bestuur is na de vergadering als volgt samengesteld.

Vorig jaar zijn reeds herkozen:
Dennis Schoormans (voorzitter)
Bart Kleintjes (secretaris)
Ton van der Aa (bestuurslid)


Herkozen ter vergadering zijn:
Jean Thijs (vice voorzitter)
Bram van Dun (bestuurslid)


Nieuw gekozen ter vergadering zijn:
Mark Lenaerts (penningmeester)
Freek Verhaaf (bestuurslid)

Allen, proficiat!


Mark en Freek stellen zich hieronder als nieuwe gezichten binnen het bestuur aan heel Kruikenstad voor.

Mark Lenaerts, gekozen als penningmeester van bestuur 2015-2016
Nieuwkomer Mark is een echte Kruik. Wat begon met Carnaval op de lagere school en in het parochiehuis, groeide door naar de eerste stapavonden met Carnaval in The Talk in Tilburg en Den Boogaard in Moergestel. En ook in de jaren die daar op volgde bleef Mark fervent Carnavalsvierder. De ongedwongen sfeer waarin iedereen gelijk is, de gezelligheid en de leut met familie en vrienden maken Carnaval voor hem het mooiste feest van het jaar. Pas eind 2012 kreeg Carnaval een eerste officiële tintje voor Mark en zijn vrienden, toen zij aan de toog van Café De Slijterij in Tilburg “C.V. De Jassen” hebben opgericht. Het begon destijds voor de 11 vrienden kleinschalig, maar het bereik werd met name door hun Carnavalskraker (en bijbehorende videoclip) “Wat is hij lang” in 2015 stevig vergroot. In 2015 stapt hij, zonder enige voorgeschiedenis binnen de Carnavalsstichting Tilburg, enthousiast en met een frisse blik in als penningmeester van het bestuur. Een rol die prima past bij zijn functie als partner binnen de MKB praktijk van BDO Accountants & Belastingadviseurs in Tilburg, waar hij sinds 1998 werkzaam is. Voornamelijk als accountant en business coach van directeur eigenaren in het MKB in de regio Tilburg. Mark is getrouwd met Bianca en zij wonen sinds 2012 in Berkel-Enschot.

Freek Verhaaf, gekozen als bestuurslid van het bestuur 2015 – 2016
Deze liefhebber van het goede leven is geboren in Kruikenstad, getogen in Knollevretersgat en nu wonend in Ballefruttersgat. Met 40 jaar nieuw in het Bestuur, maar van jongs af aan een carnavalsvierder met een groen-oranje hart. Inmiddels vergeelde foto’s getuigen nog van een Jeugdprins op de basisschool…. Daarna muzikaal het gevoel erin gehouden. Trompetterend als broekie bij De Kwasten-Blaozers in Knollevretersgat en tot op het laatst bij het illustere Blaos- & Pieplust, huisorkest van KV De Flepsteppers. Vanaf 17-jarige leeftijd lang unne echte Flepstepper geweest. Carnaval vooral – maar niet alleen – vierend, maakte hij deel uit van het Bestuur, in de rol van penningmeester en vier jaar als Voorzitter. Daarnaast binnen diverse commissies van deze vereniging actief geweest, waarbij hij o.a. de befaamde Flepstepper Schouwburg feesten mee heeft mogen organiseren.Toen zeven jaar geleden “de vraag” kwam, werd hij één van de mannen in zwarte pakken met een grote steek. Vier prachtige, unieke jaren als lid van de Raad van Elf van Kruikenstad, waarvan de laatste twee jaar in de trotse rol als Veurzitter. Het bloed stroomt waar het niet gaan kan, dus de afgelopen twee jaar is hij binnen de Commissie Communicatie het aanstekelijke enthousiasme maar bovenal de gezelligheid blijven ervaren als collegelid van de CST. Ook thuis schalt “Ja ja, ik voel ’t al….” regelmatig uit de speakers. Freek is gelukkig getrouwd met Debbie en trotse vader van Bieke en Pol. Zakelijk al ruim 10 jaar werkzaam als senior account manager bij Mutsaerts. In die rol adviseert hij aan bedrijven, organisaties en vrije beroepsbeoefenaren hoe zij hun financiële risico’s zo goed mogelijk kunnen afdekken.


Delen via:
| More

Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg