Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

04-12-2015 - 10 deelnemers voor het Blerconcours

Afgelopen woensdag was de voorloting van het Blerconcours. Op deze avond is er ook meer informatie gegeven betreffende de loop van de avond. Uiteindelijk zijn er 10 deelnemers dit jaar aan het Blerconcours. 5 in de categorie Bleren en 5 in de categorie vur de leut.

De deuren van het Midi Theater zullen rond 19:30 open gaan. Nadat de officiële opening voorbij is zal de eerste deelnemer rond 20:45 het podium betreden. Dit jaar zal er gebruik gemaakt worden van het podiumgordijn om de wissels tussen de orkesten goed te laten verlopen. Het feest zal rond 01:00 op zijn einde lopen.

De loting was het Blerconcours:
1. K.V. de Fènpruuvers met CVC De Snuupkes, onder begeleiding van Bekèk ’t Is (Bleren)
2. C.V. Veul Sjaans (vur de Leut)
3. G.T.E.T.G. (Bleren)
4. C.V. de Jassen (vur de Leut)
5. C.V. Kauw Buffet onder begelieidng van de Elstars (Bleren)
6. C.V. de Blaakpappers (vur de Leut)
7. C.V. de Steunzolen (Bleren)
8. Kaaj Gaaaf (vur de Leut)
9. Zuutjes Aon (Bleren)
10. De Buntstekers (vur de Leut)

De deelnemers zullen 2 keer optreden. Voor de pauze in de volgorde 1 tot en met 10. En na de pauze zullen alle deelnemers nogmaals optreden in de volgorde 10 tot en met 1. De vakjury zal alleen de eerste optredens beoordelen. De publieksjury, welke dit jaar anders is, zullen op het einde hun stem uit kunnen brengen. De publieksjury is over genomen van uit het Leuteren. Iedere bezoeker zal een stem uit kunnen brengen door middel van speciale munt.


Delen via:
| More

Blèrconcours

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen

Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg