Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

15-12-2015 - Leuterconcours

k.v. de Fènpruuvers organiseert dit jaar (onder licentie van Carnavalsstichting Tilburg) voor de 42e keer het Leuterconcours van Kruikenstad waarbij gestreden wordt om de titel: Opperleuterèr van Kruikenstad

Het leuteren is een traditie waarbij vanuit een ton een typetje op een grappige manier de lokale actualiteit en personen op de hak neemt. De Opperleutrèr is het typetje dat dit op de overtuigende wijze het beste kan.

De voorselectie voor deze wedstrijd vindt plaats op zaterdag 19 december 2015 in Café de Fijnproever, Bredaseweg 84, Tilburg, aanvang 20.00 uur. Van de deelnemers aan de voorselectie mogen maximaal 8 deelnemers door naar het Leuterconcours.

Op zaterdag 9 januari 2016 zal het Leuterconcours worden gehouden met een middag- en avondvoorstelling in het MIDI Theater. Het belooft weer een geweldig Leuterconcours te worden! Zin in een avondje lachen? Kom dan op 9 januari naar MIDI!

Kaartverkoop
Kaarten voor de twee voorstellingen zijn te koop op 20 december aanstaande, tussen 19.30 en 21.00 uur in café de Fijnproever, Bredaseweg 84 in Tilburg. Kaarten voor de avondvoorstelling kosten € 11,00 per stuk en voor de matineevoorstelling € 7,50. Kaarten voor de avondvoorstelling worden per maximaal 10 stuks per persoon verkocht. Reserveren van plaatsen en kaarten is niet mogelijk, betaling van kaarten alleen contant. Na deze voorverkoop zullen de kaarten vanaf 21 december digitaal worden aangeboden via www.kruikenstadkaarten.nl. Het entreebewijs voor de (matinee-)voorstelling geldt tevens als entreebewijs voor de prijsuitreiking na afloop van de avondvoorstelling.


Delen via:
| More

Leuterconcours

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen

De Fenpruuvers

Contact
E-mail
Website