Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Carnavalsvereniging De Sjaanternellies

De Sjaanternellies

Secretariaat

Contact
Adres
E-mail
Website

Over De Sjaanternellies

De dames hebben elkaar leren kennen tijdens de verplichte "Inburgeringcursus" voor NIET-TILBURGERS. Zo is het idee ontstaan om het in theorie geleerde Kruikenzeikers-gevoel ook in de praktijk te testen. De Sjaanternellies waren een feit. Het eerste jaar was zuiver op therapeutische basis en regelmatig moest er bijgestuurd worden omdat de intentie van de echte Kruikenzeiker nog niet genoeg werd "ingevoeld". Te vaak nog moesten de leden nog uit de kroeg getrokken worden, al of niet met geweld, te vaak werd er nog aan de verkeerde kant van de weg gefietst op weg naar huis, te vaak vonden er nog te lange en te intieme gesprekken plaats met personen van het andere geslacht, te vaak werden er nog nachten doorgebracht slapend op opritten.....DE REGELS MOESTEN WORDEN AANGESCHERPT!!!
Een rasechte Tilbo´se werd aangetrokken als praktijkbegeleidster en haptonome.Sindsdien wordt er door het jaar heen regelmatig gewerkt aan teambuilding.En worden er, misschien wel te vaak,
Knoflook-,Rebirthing- en de door Patty gepromote KlysmatherapiŽn gevolgd.(Met dank aan de gemeente Cadzand en deelgemeente Knokke-Heist en niet te vergeten het politieteam van Tilburg-West). Het resultaat mag er zijn. Acht Sjaanternellies in de leeftijd van 18 tot 27 jaar. Ieder jaar weer meer gepokt, gemazeld en ontslakt. We zijn er weer klaar voor!!!!!!!!!

Links

facebook
twitter
youtube
rss

Evenementen