Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Kruikenconcert Generale - Kruikenconcert Generale

LocatieTheaters Tilburg
Tijd -

Het is ons een grote eer u uit te mogen nodigen voor de Generale Repetitie van het Kruikenconcert 2007, dat dit jaar in het teken van Royalty zal staan. Deze avond vindt plaats op woensdag 14 februari aanstaande. Wij nodigen u uit om vanaf uw eigen roodfluwelen troon te genieten van een groot scala aan vorstelijke melodieën.

Ons eigen koninklijke Kruikenconcert-orkest belooft te zorgen voor een triomfantelijke avond, waarbij u zich waant in de tijd van prinsen en prinsessen, van ridders en minstrelen en van de dwaze nar.

Ook dit jaar staan er uiteraard weer verrassende solisten voor u op het podium, koninklijke namen welteverstaan, die hun naam met recht eer aan zullen doen. Geniet van majestueuze melodieën, het fraaie trompetgeschal en de vele gouden kelen.

Kleedt u gepast en zorg dat u deze avond bij de royalty hoort. Gezien de grote belangstelling raden wij u aan per omgaande uw kaarten te bestellen. Alleen op die manier bent u deze avond verzekerd van uw eigen troon want VOL=VOL.
U kunt dit doen door bijgaande éénmalige machtiging in te vullen en gefrankeerd te retourneren aan: Het Kruikenconcert, Postbus 26, 5000 AA Tilburg. De kaarten worden u dan vóór 1 februari per post toegestuurd. Mochten er onverhoopt geen kaarten meer beschikbaar, dan wordt uw machtiging vernietigd.

Met vorstelijke groet,

De Kruikenconcertcommissie

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.