Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

20-11-2013 - Verkoop Kaarten Kruikenconcert

Lente, Zomer, Herfst en Winter: Antonio Vivaldi bejubelde al honderden jaren geleden de pracht van de vier seizoenen. Maar de Kruikenconcertcommissie vond nog veel meer kleurrijke aubades om de jaargetijden te bezingen. En zoals u gewend bent gebeurt dat op indrukwekkende wijze. Graag nodigen wij u uit om samen met ons kleur te geven aan de Vier Seizoenen!

Op woensdag 26 februari 2014, aanvang 20.11 uur, tijdens het 32ste kruikenconcert in de grote zaal van theaters tilburg. Ons eigen kruikenconcertorkest belooft weer te zorgen voor een schitterende avond vol verrassende muziek.

De Kruikenconcertcommissie Van Carnavalsstichting Tilburg

Langs deze weg wordt u in de gelegenheid gesteld om het Kruikenconcert te bezoeken. U kunt MAXIMAAL 2 kaarten bestellen voor de voorstelling van: WOENSDAG 26 FEBRUARI 2014

Om zoveel mogelijk Dokmardeurs in de gelegenheid te stellen om het Kruikenconcert te bezoeken kunt u MAXIMAAL 2 kaarten bestellen. De kaarten kosten € 33,00 per stuk. U kunt uw kaarten alleen bestellen via de website van de Carnavalsstichting Tilburg vanaf woensdag 20 november 12.00 uur. Het adres is www.kruikenstad.nl/kruikenconcert De kaarten worden toegekend op volgorde van binnenkomst vanaf genoemde datum en tijdstip. 

Wees er snel bij, want op = op!


Delen via:
| More

Irste Kruikenconcert

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen