Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com
2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002 - 2001 - 2000 - 1999

Johanna Restanta & Rudolf de la Kliek2002 - Johanna Restanta & Rudolf de la Kliek

De verloving van het Kruikenpaar van 2002 tussen Johanna Restanta van k.o. de Restandjes en Rudolf de la Kliek van c.v. 't Kliekske vindt plaats op 13-1-2002 in Plezanterij De Schouw van 15.00 uur tot 19.00 uur.

Op carnavals maandag 11 februari 2002 zullen Johanna en Rudolf met elkaar in de onecht verbonden worden. Dit feestelijk gebeuren zal zich in middeleeuwse taferelen afspelen op de Heuvel in het centrum van Tilburg. Bij een ludieke bruiloft zoals deze, wordt er net als andere jaren een goed doel gekozen waar de opbrengst van de bruiloft naar toegaat. Johanna en Rudolf hebben gekozen voor stichting Villa Pardoes. Presentator Rinus van Berkel zal het geheel aan elkaar praten en zanger Marc van Alphen zal er zorg voor dragen dat de sfeer op de Heuvel zal stijgen naar zomerse temperaturen. Dit groot feest zal aanvangen om 13.00 uur en U bent allen van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje het bruidspaar te komen feliciteren. Natuurlijk kunt U ook een cadeau aanbieden, maar doet dit dan a.u.b. in keiharde euro's, want de gehele opbrengst zal gaan naar stichting Villa Pardoes.

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel dat alleen toegankelijk is voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun familie kunnen zij hier gratis een week verblijven. Alle attractieparken in de omgeving (De Efteling, Land van Ooit, Beekse Bergen, Autotron en Toverland) en vele andere faciliteiten zoals musea en schouwburgen bieden gratis toegang aan. De Villa wordt gerund door twee vaste medewerkers en de rest wordt allemaal door vrijwilligers opgevangen. Bij Villa Pardoes is er alles aangelegen om voor deze kinderen een vakantie te verzorgen die men anders niet voor mogelijk kon houden. Afgezien van het feit dat Villa Pardoes voor het merendeel op vrijwilligers draait zal ieder begrijpen dat ook deze instantie zeer blij zal zijn met elke donatie die U zou willen geven. Bent U niet in de gelegenheid om met carnaval naar de Heuvel te komen dan kunt U het kruikenpaar ook tegenkomen op feesten van stichting carnaval Tilburg en ook dan zal er gecollecteerd worden.

12-01-02 Leuterconcours
20-01-02 Woagenslouwe
26-01-02 Prinsebal
02-02-02 Proefbloazen

Johanna Restanta
Johanna is afgeleid van haar dagelijkse naam Jolanda. Onze bruid is geboren in Tilburg maar is een aantal jaren geleden verhuisd voor haar werk naar Oss. Aangezien zij de gezelligheid van Tilburg niet kan missen is ze daarom vaak in haar geboortestad. Vooral natuurlijk met carnaval waarvoor zij graag blijft logeren. Samen met familie en vrienden vormen zij de vereniging die achter de bruid schuil gaan De Restantjes. De Restantjes is een orkestje die ontstaan is uit een aantal mensen van verschillende orkestjes die na een paar jaartjes van rust weer eens de instrumenten weer van zolder wilde halen. Dit is inmiddels weer 12 jaar geleden. Vorig jaar werd het 11 jarig bestaan uitbundig gevierd en bij dit groepje fanatieke carnavals vierders is er alles aan gelegen om dit jaar weer een knalfeest weg te zetten.

Rudolf de la Kliek
Ruud is zijn roepnaam, hij is een kruik in hart en nieren en met carnaval kan er gebeuren wat er wil maar hij zal in Kruikenstad al die dagen uit zijn dak gaan. Zijn grootste passie ligt bij de optocht, dit is echt de dag waar hij elk jaar weer naar toe leeft. De vereniging die de bruidegom weggeeft heet Ut Kliekske. Voor het ontstaan van dit clubje moeten we wat terug in de tijd. Negen jaar geleden was Ruud fanatiek lid van de Bourbonnekus, ook hier werd al veel tijd in de optocht geïnvesteerd. Helaas is deze vereniging sinds 5 jaar opgeheven, maar de harde kern (“de kliek”) die altijd met de optocht bezig was is met een klein groepje verder gegaan. Zie de naam Ut Kliekske is geboren. Alle inspanningen zijn vorig jaar beloond met de 1E prijs in de optocht in de categorie streup. Ook voor Ut Kliekske is de doelstelling om het komende carnaval het groot zotte fist op de Heuvel tot een succes te brengen.

De Restantjes

Contact
E-mail
Website

c.v. 't Kliekske

Contact
E-mail
Website