Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com
2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002 - 2001 - 2000 - 1999

Marie Aanders en Jelleke Kluts2007 - Marie Aanders en Jelleke Kluts

Mark Meeuwis van carnavalsvereniging ‘Elk jaor wè aanders’ en Mariëlle Penners van carnavalsorkestKLUTS zijn de gelukkige bruid en bruidegom. Zij zullen op carnavalsmaandag door onze hoogheid Pieter d'n Irste als Marie Aanders en Jelleke KLUTS in de onecht worden verbonden.

Tijdens het 11-11 fist in de Schouwburg wenste Marie als boer een vrouw en dus ging hij op zoek. Boer zoekt vrouw in actie. Enkele leden van KLUTS en een lid van elk jaor wè aanders waren niet helemaal naar zijn zin. Tot hij uiteindelijk achter een koe verscholen Jelleke vond. Het was liefde op het eerste gezicht. Hij had Yvon Jaspers niet nodig en koos meteen voor Jelleke. Het paar heeft meteen aangekondigd dat het geen vrijgezellenfeest zal geven. Het programma rond carnaval is namelijk al druk genoeg, vinden het paar en de families. Wel zal het paar een vrijgezellenavond en een huwelijks-dweilmiddag houden.

Mariëlle is begonnen op trompet, maar al snel overgestapt en nu de Candy Dulfer van KLUTS! Eindelijk weer alcohol en een sigaretje!! Een duizendpoot; KLUTS-chauffeur, KLUTS-site maakster, KLUTS-fotografe en -uitzoekster, KLUTS-kommetjesbeschilderaar, KLUTS-saxofoniste, KLUTS-kern!! In haar favoriete KLUTS-nummer “Het dondert en het bliksemt” ziet zij de uitdaging om het UHH te leren!! Met haar rode wangen blaast ze er lekker op los!!! Naar huis gaan blijft ook voor haar moeilijk. Het is altijd gezellig en anders wordt het dat misschien nog wel. Op “Your song” van Billy Paul (“Our song!”) kan ze sinds het hockeytoernooi met KLUTS (1e geworden) in België niet meer stil blijven staan. Ze houdt het meest van eerlijk en ongedwongen en vindt het leuk (oude) bekenden met carnaval tegen te komen. Het gekregen varken op het lustrumfeest heeft een heerlijke logeerpartij bij haar gehad al was ze er zelf niet zo blij mee. Haar motto:Leve de lol!!

Elluk jaor w aanders

Contact
E-mail
Website

KLUTS

Contact
E-mail
Website